Del rugby league a model

nick youngquest Fa unes setmanes va començar la campanya televisiva d’una fragància per home, Invictus, de la casa Paco Rabanne. Hi apareix un home amb un cos espectacular, enveja d’uns i admiració i desig d’altres.

El nom ja ens portava a pensaments ovalats però no va ser que un comentari escoltat o llegit a no se sap on que deia que el mascle en qüestió era jugador de rugby, el que em va dur a buscar-ho. Efectivament, ho és. O ho era.

El que teniu a la foto com jugador de rugby és ell, Nick Youngquest, nascut a Sydney al 1983. Malgrat els seus 31 anys, on encara podia estar en actiu trepitjant la verda gespa dels camps del món, va retirar-se al final de la temporada 2012. I no és que ho fes malament, però sembla que la professió de model és menys arriscada i més retribuïda.

Va començar al rugby league (XIII) de nivell al 2003 al Cronulla Sutherland, va passar al St George Illawarra, al Penrith Panthers, al 2007 va signar pels West Tigers, però no van poder fer equip per jugar a la màxima competició, la NRL australiana. Al 2008 va fitxar a meitat de temporada pels Bulldogs de Sydney reemplaçant a Cameron Phelps i, després de no poder seguir al màxim nivell de la NRL, va anar al nord de Catalunya, al Salanque Mrditerranée, conegut com PIA XIII.

Al 2009 va poder participar a la lliga anglesa, la millor competició europea de Rugby Lliga on juguen els Dragons Catalans, i va fitxar pel Gateshead Thunder on va ser observat per Brian Noble, coach dels Celtic Crusaders que el va contractar per la temporada 2010. A la 2011 va jugar el seu millor rugby al Castleford Tigers, jugant 40 partits amb 29 assaig.

El seu últim assaig el va fer contra els Dragons Catalans, al camp dels Tigers, el 2 de setembre de 2012, marca que no va servir per evitar la derrota dels seus, amb victòria dels catalans, per 26 a 46.

Aquesta entrada ha esta publicada en AlRugbi, Curiositats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari