Qui Som

Els objectius de la Penya són :

Fomentar els valors històrics del FC Barcelona i la germanor entre els/les seus/seves socis/sòcies i simpatitzants donant suport a les finalitats del Club i, en especial, els de la seva secció de rugby.
Fomentar a l’àmbit territorial català els valors històrics i el coneixement de la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà (USAP).
Fomentar i estrènyer els lligams entre el FC Barcelona i la USAP.
Fomentar i donar a conèixer els valors del rugby.
Fomentar la catalanitat d’ambdues entitats

La penya aplega membres barcelonistes, amants del bon futbol i apassionats pels colors blaugranes. Però el Rugby forma part també de les principals de les nostres passions, i la USAP ens permet satisfer-la donant-li suport, fent-li un seguiment proper i fent-la conèixer arreu.

Membres de la Penya organitzen espontàneament,  quan sorgeix l’ocasió, assistència als partits del XV arlequinat tant del Top14 com de la Hcup així com a d’altres partits Internacionals en torneigs de tardor o bé del 6 Nacions.

Quan no és possible desplaçar-se mirem de trobar-nos pels Pubs on retransmeten partits de Rugby.

8 respostes a Qui Som

  1. Lluís ha dit:

    Què haig de fer per ser membre de la penya?
    Lluís

  2. Baggio ha dit:

    El Bloc està molt bé, felicitats, molta sort. A veure si enguany conseguim la copa d’Europa… ho celebraria amb unes heineken 😉

  3. Carlos ha dit:

    Hola,

    com a amant també del rugbi i en especial de l’USAP voldria saber algun lloc on poder veure partits de l’USAP (estic fart de mirar-ho malament per internet) i on poder veure el 6 nacions a Barcelona ( si pot ser pel barri de Gràcia millor).

    Salut i endavant!

    • Penya AVANT ha dit:

      Hola Carlos,

      nosaltres habitualment ens els mirem al Collins, un pub Irlandes que hi ha a la plaça Sagrada Familia força agradable sobre tot ara que no s’hi pot fumar. I si no el fan allà doncs al Paris-Taxi, que és molt més cutre però tenen Canal+ Francés i s’hi pot veure la USAP.

      A veure si ens veiem aviat.
      Salut i sempre endavant!!

  4. Benet ha dit:

    bona nit.
    he passat ara mateix un trònic per apuntarme a la Penya.
    espero nitícies impacient…

  5. salva ha dit:

    hola em dic salva i m’agradaria conèixer gent per anar a veure partits de rugby, parlar i ampliar els meus coneixements ,el meu msn es robin86bcn@hotmail.com

  6. Víctor ha dit:

    Bona tarda.

    Sabeu a quins pubs retransmeten partits de l’USAP a Barcelona? Porto temps mirant per internet i no en veig cap. 😦

    Gracies!!

Deixa un comentari